logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorFashion trends som du skal kigge efter i 2023
REKLAME

Fashion trends som du skal kigge efter i 2023

Fashion trends som du skal kigge efter i 2023

Det er ikke let at finde sin egen stil og følge med i fashion trends. Mange gange tror at det er fordi man ikke har penge nok og at man derfor ikke kan se godt ud. Med nogle få hemmeligheder, som vi vil afsløre her, vil du dog være i stand til at stråle, når du går ned ad gaden. Events som Copenhagen Fashion Week danner et fingerpeg om, hvad der vil blive båret i 2023-sæsonen. I danske butikker som Ellos, Gina Tricot, Lindex, Bahne og Magasin finder du de nyeste fashion trends uden at skulle bruge for mange penge. Her er et par must-have items

Lille sort kjole

2.jpg

Den er et must-have i vores garderobe, men det betyder ikke, at den ikke kan være genstand for trends. Faktisk findes der så mange former og designs, at det er svært at finde en, som vi kan lide. 2023-versionen er en af vores favoritter, fordi den kombinerer flosser og transparenter. Ideen er at skabe ultra sexede halsudskæringer og åbninger med interessante former, der pryder kjolen uden brug af smykker eller tilbehør.

Kjole med skulderpuder

3.jpg

Som i 80'erne er skulderpuderne tilbage. Det nye i denne sæson er at kombinere dem med leopard dyreprint for at give din lange kjole et cool 80'er-look.

Ridejakker

4.jpg

Det store antal ridejakker, som vi har set på catwalken, er bevis på, at de vil være et hit i 2023. Vores favorit er den, der kombineres med en minikjole med lædereffekt, alt sammen i den mest intense gule farve. Det sexede touch til jakken gives af den åbne lynlås, som sammen med halsløkken afslører en meget sigende halsudskæring.

Sko med volumen

5.jpg

De har været en trend i et par år for både mænd og kvinder. Hvis du vil have et stilsikkert look, skal du vælge sko med volumen og ekstra tykke såler. Chunky sko er nok det mest markante element. Det er sko med farverige designs, tykke såler og overloaded designs. Det uhøjtidelige, prangende og chokerende værdsættes. Med andre ord bliver skoene det absolut vigtigste element i stylingen.

Krøllet tøj

6.jpg

Vores mødre er forfærdede, men vi elsker det. Hvis du hader at stryge tøj, er moden på din side. Krøllet tøj bliver en trend i sig selv næste sæson, men det er ikke nok bare at tage din skjorte ud af tørretumbleren og have den på som den er. Folderne i tøjet er strategisk placeret, faktisk ligner de mere den form, som tøjet tager, når vi folder armene eller sætter os ned. Gå efter denne effekt til dine mere afslappede looks.

Oversize jakker

7.jpg

Glem alt om perfekt syede jakker med matchende jakkesætbukser og business dresscodes. Mærkerne har præsenteret os for en meget mere opdateret og moderne version af oversize jakker. De kommer i prints med lige så vovede prints som slangemotivet. Det er et meget cool tøjstykke, der kan sætte prikken over i'et på enhver helt sort stil eller kombineres med andre mere farverige prints.

Tilbudsaviser 365 giver dig alle tilbudskataloger fra dine yndlingsbutikker, så du kan være med på moden uden at skulle bruge en formue.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.