homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorGINA TRICOT
REKLAME

Seneste tilbud fra GINA TRICOT

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra GINA TRICOT

Gina Tricot er en svensk butikskæde med fokus på salg af dametøj. Du finder ikke kun Gina Tricot i Sverige, men i flere lande, herunder Danmark. I Danmark har Gina Tricot flere butikker i hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos GINA TRICOT?

Hos Gina Tricot findes et bredt udvalg af moderigtigt dametøj og tilbehør såsom bukser, jeans, skjorter, nederdele, frakker og jakker, undertøj, badetøj, shorts, kjoler og jumpsuits, bælter, hatte, sko, og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om GINA TRICOT

Historien bag GINA TRICOT: om GINA TRICOT?
Open

Gina Tricots historie begynder tilbage i 1997, med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af deres første butik i Sverige af Annette og Jörgen Appelqvist. I de efterfølgende år erobrede Gina Tricot Norden med åbningen af en lang række butikker. Blandt de lande, hvor Gina Tricot etablerede butikker, skiller Danmark sig ud. I Danmark landede Gina Tricot i 2000'erne og er siden blevet en butik og et brand som langt de fleste danskere kender til.

I dag har Gina Tricot mere end 12 butikker fordelt over hele landets. Gina Tricot sælger ligeledes igennem deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos GINA TRICOT?
Open

Gina Tricot producerer tøj under eget brand.

Hvordan sparer man penge hos GINA TRICOT?
Open

Det nemt at spare penge hos Gina Tricot!På deres hjemmeside finder du nemt og hurtigt overblikket over de nyeste tilbud, udsalg og kampagner. På Gina Tricots webshop, kan kunderne finde produkter med op til 70 % rabat. Hos Tilbudsaviser 365 finder du ligeledes de seneste og nyeste tilbud og kampagner hos Gina Tricot. Er du tilmeldt deres nyhedsbrevet er det også muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød GINA TRICOTs konkurrenter
Open

Gina Tricot konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Zara, Zalando m.fl.

GINA TRICOT eksklusive fordele
Open

Gina Tricot tilbyder kunderne et bredt sortiment af modetøj og modetilbehør lavet af ekspertdesignere efter alle de nyeste modetrends. Kunder kan købe deres produkter på Gina Tricots webshop og få dem leveret direkte til døren. Skulle du få brug for hjælp, tilbyder Gina Tricot kundeservice via telefon og e-mail.

Vil GINA TRICOT have tilbud på Black Friday?
Open

Gina Tricottilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af GINA TRICOT
Open

Tilbudsaviser 365 giver dig alle de nyeste tilbud og kampagner, som Gina Tricot har . Bliv klædt på med alle de nyeste modetrends hos Gina Tricot. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag alt det, Gina Tricot har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.ginatricot.com/dk

REKLAME
REKLAME