logo

DISIGNA tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra DISIGNA

Designa er dansk designede køkkener og solidt håndværk i en god og tryg købsoplevelse, altid monteret med ekstra indsats.

Ofte stillede spørgsmål om DISIGNA

Hvordan sparer man penge hos DISIGNA?

Der er mange måder at spare penge på hos Designa. For eksempel kan du gennemse salgssektionen på hjemmesiden for at finde rabatter på alle slags produkter. Husk også at besøge My Deal 365 for at se de seneste Designa-kataloger og nyde godt af de bedste kampagner for at spare på alt, hvad du har brug for.

Rabatter tilbydes af DISIGNA

Tilbudsaviser 365 giver dig de bedste kataloger, rabatter og specialtilbud fra alle dine yndlingsbutikker.

Oplev utrolige besparelser på dagligvarer, elektronik, møbler, tøj, værktøj, haveartikler, kosmetik, sportstøj, legetøj og meget mere.

Vi har en af de største samlinger af kataloger fra nogle af Danmarks bedste butikker og brands.

Tilbudsaviser 365 hjælper dig med at finde de bedste tilbud, så du sparer tid og penge. Find de seneste rabatter og tilbud i butikker nær dig.

Historien bag DISIGNA: om DISIGNA?

Designa har i mere end 30 år tilbudt sine kunder produkter af høj kvalitet til de bedste priser.

Er DISIGNA åben i øjeblikket?

Designa's åbningstider er mandag til fredag fra 10:00 til 17:30, og lørdag fra 10:00 til 14:00.

Sådan køber du DISIGNA produkter online

Designas hjemmeside finder du eksklusive tilbud og rabatter, og du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev. Onlinebutikken tilbyder også hurtig levering af købte produkter og professionel eftersalgsservice for alle sine mærker og produkter.

Hvilke mærker kan jeg finde hos DISIGNA?

Designa fremstiller og sælger sit eget brand af produkter. Hvert produkt, de fremstiller, er skabt ved hjælp af de højeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Mød DISIGNAs konkurrenter

Tvis Køkken, Easy og Ikea er nogle af Designas konkurrenter.

Hvor mange DISIGNA butikker er der i hele landet?

Designa har 28 butikker fordelt over hele Danmark.

DISIGNA eksklusive fordele

Hvis du vil have eksklusive Designa-fordele, skal du tilmelde dig deres hjemmeside. Så får du både gratis indhold og eksklusive tilbud. Der er også mange måder at betale for det, du har købt, f.eks. med debet- og kreditkort. Du kan også følge Designa på Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest og Instagram for at få de seneste oplysninger, rabatter og kuponer.

Få de bedste tilbud og spar stort hos DISIGNA.

De bedste tilbud for at spare hos DISIGNA

Leder du efter måder at spare penge på i din lokale Bolig & indret butik? Så er du kommet til det rette sted!

Tilbudsaviser 365 giver dig adgang til over 16 Bolig & indret butikker i Denmark inklusive DISIGNA og mange flere.

Få tilbud
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.