REKLAME

Seneste tilbud fra ILVA

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra ILVA

ILVA er en dansk butikskæde, der fokuserer på salg af møbler og boligindretning. ILVA er førende på markedet inden for møbelsegmentet og har et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt i de største regioner i Danmark.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos ILVA?

Hos ILVA kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter som f.eks. stuemøbler, storsofaer, storsæt til stuen, havestole, parasoller, havehynder, skriveborde, kommoder, soveværelsesmøbler, senge, madrasser, sommier, boligindretningsartikler, badeværelsesmøbler, urtepotter, planter, lamper, væglamper, gulvlamper og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om ILVA

Historien bag ILVA: om ILVA?
Open

ILVA's historie går tilbage til 1961 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik af Jørgen Linde, en selvstændig møbelhandler. Butikken blev kaldt JL Møbler. Jørgen Linde havde en klar mission: han ville sælge møbler og boligtilbehør af god kvalitet i forhold til prisen.

I de følgende år gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces, indtil den i 1977 skiftede navn til ILVA og åbnede et stort antal butikker i hele Danmark. I dag opererer ILVA i Danmark gennem mere end 40 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos ILVA?
Open

ILVA er en producent af møbler og boligudstyr og sælger derfor produkter under sit eget varemærke.

Hvordan sparer man penge hos ILVA?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos ILVA ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. ILVA tilbyder finansiering, så kunderne kan købe deres produkter og betale dem i afdrag. Derudover offentliggør ILVA ofte rabatkuponer. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos ILVA.

Mød ILVAs konkurrenter
Open

ILVA konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som IKEA, Illums Bolighus, Royal Design, Espe, Djurs Møbler m.fl.

ILVA eksklusive fordele
Open

ILVA tilbyder sine kunder møbler af høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret til deres hjem eller afhente dem i den nærmeste butik. Desuden tilbyder ILVA finansieringstjenester. På ILVA's officielle websted kan kunderne finde indretningsideer. ILVA har en eksklusiv kundeservice.

Vil ILVA have tilbud på Black Friday?
Open

Ilvatilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af ILVA
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som ILVA har til dig i Danmark. De mest sofistikerede møbler med det bedste design kan du finde hos ILVA. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som ILVA har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://ilva.dk/

REKLAME
REKLAME