logo
homeIcon
  1. separatorBolig & indret
  2. separatorKOP & KANDE
REKLAME

Seneste tilbud fra KOP & KANDE

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra KOP & KANDE

Kop & Kande er en dansk butikskæde, der fokuserer på salg af køkkenudstyr og boligindretning. Med en lang historie på markedet er Kop & Kande et mærke med et godt ry blandt de danske forbrugere og har et bredt netværk af butikker fordelt i de største regioner i landet.

Ofte stillede spørgsmål om KOP & KANDE

Historien bag KOP & KANDE: om KOP & KANDE?
close

Kop & Kande's historie går tilbage til 1979, hvor virksomheden blev grundlagt og den første butik i Danmark åbnede. Kop & Kande opstod som følge af en sammenslutning af 54 uafhængige isenkrambutikker.

I 1984 blev virksomheden omdøbt til Kop & Kande, som den er kendt for at hedde i dag. I de følgende årtier gennemgik Kop & Kande en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker.

I dag opererer Kop & Kande i Danmark gennem mere end 100 butikker, der er strategisk fordelt i de vigtigste regioner i Danmark. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos KOP & KANDE?
close

Kop & Kande forhandler produkter fra kendte mærker som Royal Copenhagen, Moccamaster, Georg Jensen, Scanpan, Eva Solo, Luigi Bormioli, Södahl, Bamix, Bitz, Brix, Braun, Caso, Clack, Dacore, Det Gamle Apotek, Frederik Bagger, Gefu, Gense, Karlsson, Lyngby Glas, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos KOP & KANDE?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Kop & Kande ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Kop & Kande's online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Kop & Kande.

Vil KOP & KANDE have tilbud på Black Friday?
close

Kop & Kandetilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød KOP & KANDEs konkurrenter
close

Kop & Kande konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Imerco, Kitchen Time, m.fl.

KOP & KANDE eksklusive fordele
close

Kop & Kande tilbyder sine kunder møbler og boligindretningsprodukter af høj kvalitet med innovativt design. Kop & Kande giver mulighed for at kunne returnere produkter op til et år efter købet. Kop & Kande har derudover en eksklusiv kundeservice.

Rabatter tilbydes af KOP & KANDE
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Kop & Kande har til dig i Danmark.

Alt hvad du leder efter til dit hjem, kan du finde hos Kop & Kande. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Kop & Kande har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.kop-kande.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.