logo
homeIcon
  1. separatorBolig & indret
  2. separatorILLUMS BOLIGHUS
REKLAME

ILLUMS BOLIGHUS tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra ILLUMS BOLIGHUS

Illums Bolighus er en dansk butikskæde med fokus på salg af møbler, boligindretning og modetøj og tilbehør. Illums Bolighus har årtiers erfaring på markedet og har et bredt netværk af butikker strategisk fordelt i de største regioner i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om ILLUMS BOLIGHUS

Hvordan sparer man penge hos ILLUMS BOLIGHUS?

Det er meget nemt at spare penge hos Illums Bolighus ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Illums Bolighus online butik kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til rabatpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner, der er tilgængelige hos Illums Bolighus.

Rabatter tilbydes af ILLUMS BOLIGHUS

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Illums Bolighus har til dig i Danmark. Hvis du er på udkig efter møbler til dit hjem, finder du den bedste stil hos Illums Bolighus. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Illums Bolighus har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.illumsbolighus.dk/

Historien bag ILLUMS BOLIGHUS: om ILLUMS BOLIGHUS?

Illums Bolighus' historie begyndte i 1925 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark af Kaj Dessau. Illums Bolighus har siden starten haft som mål at forsyne sine kunder med upåklageligt designede møbler og boligindretning af høj kvalitet. I de tidlige dage havde butikkerne navnet BO indtil 1941, hvor navnet blev ændret til Illums Bolighus, da det blev købt af ejerne af AC Illum varehus.

I dag opererer Illums Bolighus i Danmark gennem tre strategisk fordelte butikker i København og Aarhus. De sælger også deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos ILLUMS BOLIGHUS?

Illums-Bolighus sælger produkter af kendte mærker som Aiayu, Anour, ATBO, Bialetti, Blomus, By Sommer, Chantelle, Coccinelle, Costa Nova, Ditte Fischer, Dux, Eva Trio, Eilersen, Georg Jensen Damask, Guardian, Houe, Hus Atelier, Hus Atelier, InWear, Just Female, Juna, Kreafunk, Kodanska, Linie Design, Lexington, m.fl.

Vil ILLUMS BOLIGHUS have tilbud på Black Friday?

Illums Bolighustilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød ILLUMS BOLIGHUSs konkurrenter

Illums Bolighus konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Rødovre Bolighus, Biva, Rum 21, Imerco m.fl.

ILLUMS BOLIGHUS eksklusive fordele

Illums Bolighus tilbyder sine kunder møbler og boligindretning af høj kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og modtage dem derhjemme. I tilfælde af problemer med et af produkterne tillader Illums Bolighus returnering.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.