homeIcon
  1. separatorBolig & indret
  2. separatorSTOF OG STIL
REKLAME

Seneste tilbud fra STOF OG STIL

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra STOF OG STIL

Stof & Stil er en dansk butikskæde med fokus på salg af stof og sytilbehør. Stof & Stil har en lang historie på markedet og driver virksomhed i Danmark gennem et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele landet.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos STOF OG STIL?

Hos Stof & Stil kan kunderne finde et bredt udvalg af stoffer som lærred, chiffon, uld, fløjl, tyl, slør, voksdug, møbelstof, sytilbehør, nåle, bånd, elastikker, knapper, lynlåse og lynlåse, symaskiner, symærker og lapper, broderi, økologiske stoffer og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om STOF OG STIL

Historien bag STOF OG STIL: om STOF OG STIL?
Open

Stof & Stils historie begyndte i 1980 med virksomhedens grundlæggelse og åbningen af den første butik i Herning af Marianne og Peter Lerche.

Stof & Stil har siden starten haft som mål at forsyne sine kunder med tekstiler og tekstilprodukter af høj kvalitet. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en kraftig ekspansionsproces og åbnede butikker uden for Danmark i lande som Sverige, Norge og Tyskland.

I dag opererer Stof & Stil i Danmark gennem mere end 10 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Hvilke mærker kan jeg finde hos STOF OG STIL?
Open

Stof & Stil er en tekstilproducent og sælger derfor produkter under sit eget mærke. Derudover sælger de produkter fra anerkendte mærker som YKK, Prim, Fiskars m.fl.

Hvordan sparer man penge hos STOF OG STIL?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Stof & Stil ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

Stof & Stils online butik kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter til rabatpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Stof & Stil. Derudover kan kunderne benytte sig af gratis fragt ved køb på netbutikken over 500 kr.

Mød STOF OG STILs konkurrenter
Open

Stof & Stil konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. IKEA Symaskiner, Skovtex m.fl.

STOF OG STIL eksklusive fordele
Open

Stof & Stil tilbyder sine kunder tekstiler af højeste kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og modtage dem inden for 1-3 arbejdsdage i hele Danmark. På den officielle Stof & Stil-hjemmeside kan kunderne finde sytips og idéer. Stof & Stil har en eksklusiv kundeservice.

Vil STOF OG STIL have tilbud på Black Friday?
Open

Stof Og Stiltilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af STOF OG STIL
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Stof & Stil har til dig i Danmark.

Hvis det handler om stof og syning, finder du hos Stof & Stil alt, hvad du leder efter mere. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Stof & Stil har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.selfmade.com/da-dk

REKLAME
REKLAME