logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorEL-SALG
REKLAME

Seneste tilbud fra EL-SALG

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra EL-SALG

El-Salg er en dansk butikskæde med fokus på salg af husholdningsapparater og elektroniske produkter. Virksomheden tilhører Euronics-gruppen og har de butikker fordelt i Danmarks største regioner.

Ofte stillede spørgsmål om EL-SALG

Historien bag EL-SALG: om EL-SALG?
close

1968 begyndte El-Salgs historie med virksomhedens stiftelse og åbningen af deres første butik i Danmark. El-Salg blev fra starten etableret som en virksomhed, der beskæftiger sig med salg af husholdningsapparater og elektroniske produkter. I de følgende årtier gennemgik virksomheden en stærk udvidelse med åbningen af ​​en lang række butikker i landet. På den måde blev El-Salg et kendt mærke blandt de danske forbrugere.

I dag har El-Salg over 160 butikker fordelt over landets største regioner. Derudover kan du finde deres produkter på deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos EL-SALG?
close

El-Salg sælger produkter af kendte mærker som Wahl, Philips, Panasonic, Braun, Babyliss, OBH Nordica, Remington, Dilog, Doro, Sinox, Sony, LG, Salora, Deltaco, Strong, Tangent, Vogels, Xiaomi, Sharp, Samsung, Toshiba, Alcatel, CAT, Motorola, Nokia, Apple, RugGear, Emporia, blandt andre.

Hvordan sparer man penge hos EL-SALG?
close

Du kan spare penge hos El-Salg, på deres hjemmeside finder du deres nyeste tilbud og kampagner. Via webshoppen kan du finde er bredt udvalg af produkter til discountpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de nyeste tilbud og kampagner hos El-Salg. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet kan du holde dig ajour med de nyeste rabatter.

Vil EL-SALG have tilbud på Black Friday?
close

El-Salgtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød EL-SALGs konkurrenter
close

El-Salg konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Punkt1, HvidevareShoppen m.fl.

EL-SALG eksklusive fordele
close

El-Salg tilbyder sine kunder husholdningsapparater af mange mærker og til meget fordelagtige priser. Du kan købe deres produkter via webshoppen og få dem leveret direkte til døren. Alle El-Salg produkter kommer med op til 4 års garanti. På El-Salgs officielle hjemmeside kan du finde tips om pleje af elektroniske produkter. El-Salg har en god kundeservice.

Rabatter tilbydes af EL-SALG
close

Tilbudsaviser 365 giver dig alle de tilbud og kampagner, som El-Salg har til dig i Danmark. Hos El-Salg finder du alt du leder efter indenfor elektronik. Kig forbi Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, El-Salg har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://elsalg.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.