logo
REKLAME

Seneste tilbud fra PUNKT1

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra PUNKT1

Punkt1 er en dansk butikskæde med fokus på salg af husholdningsapparater og elektroniske produkter. Punkt1 har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål om PUNKT1

Historien bag PUNKT1: om PUNKT1?
close

Punkt1's historie begyndte i 2003 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Punkt1 arbejder i landet gennem selvstændige butikker, der har tilsluttet sig en detailkæde, så distributionen af produkterne er centraliseret. Punkt1 tilhører samme gruppe som Expert-, ELplus- og Lysmesteren-kæderne. I dag driver Punkt1 forretninger i Danmark mere end 100 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Kæden sælger også sine produkter via sin netbutik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos PUNKT1?
close

Punkt1 sælger produkter af kendte mærker som AEG, Grundig, Sony, Samsung, LG, Apple, Philips, Sanyo, Huawei, Bosch, Gram, Electrolux, EICO, Point, Siemens, blandt andre.

Hvordan sparer man penge hos PUNKT1?
close

Det er meget nemt at spare penge hos Punkt1 ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Punkt1's online butik kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til discountpriser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Punkt1. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Vil PUNKT1 have tilbud på Black Friday?
close

Punkt1tilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød PUNKT1s konkurrenter
close

Punkt1 konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Euronics, El-Salg, Lomax m.fl.

PUNKT1 eksklusive fordele
close

Punkt1 tilbyder sine kunder et bredt udvalg af elektroniske produkter, fra mange mærker og til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. I tilfælde af problemer med et af produkterne tillader Punkt1 returnering og refundering. På Punkt1's officielle hjemmeside kan kunderne finde vejledninger med tips til køb af forskellige typer af husholdningsapparater som vaskemaskiner, kaffemaskiner, støvsugere og meget mere. Punkt1 har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Rabatter tilbydes af PUNKT1
close

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Punkt1 har til dig i Danmark. Når det kommer til elektronik, finder du hos Punkt1 det største udvalg af produkter. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Punkt1 har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.punkt1.dk/

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.