logo
REKLAME

EXPERT tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra EXPERT

Expert er en schweizisk butikskæde der primært Sælger hvidevarer elektronik og HI-FI udstyr. De har en stærk tilstedeværelse i mange europæiske lande, herunder også i Danmark. Expert er en af de mest velkendte elektronik og hvidevarebutikker i Danmark, og har flere butikker fordelt over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om EXPERT

Hvordan sparer man penge hos EXPERT?

Det er nemt at spare penge hos Expert! På deres hjemmeside kan du nemt og hurtigt få overblik over kampagner samt se aktuelle tilbud og rabatter. På Experts webshop, kan kunderne finde et stort udvalg af produkter til lavpriser. På Tilbudsaviser 365 finder du ligeledes alle de nyeste tilbud og kampagner hos Expert. Hvis du abonnere på deres nyhedsbrevet eller følger Expert på sociale medier, er det ligeledes også muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Rabatter tilbydes af EXPERT

Tilbudsaviser 365 giver dig altid overblikket over de nyeste og bedste tilbud og kampagner, som Expert har. Når det kommer til elektronik, hårdehvidevare og Hi-Fi finder du hos Expert det bredeste udvalg af produkter. Tjek Tilbudsaviser 365 og find ud af, hvordan du sparer penge med Expert.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.expert.dk/

Historien bag EXPERT: om EXPERT?

Experts historie begyndte tilbage i 1969 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Zürich, Schweiz. Nu om dage er Expert til stede i 17 europæiske lande, herunder Irland, Norge, Italien og Danmark. I Danmark åbnede Expert for første gang i 1980'erne og er siden da kun vokset og er i dag et af de førende mærker inden for elektronik, hvidevare og Hi-Fi. I dag finder du Expert i Danmark mere end 20 butikker fordelt over hele landet. De sælger også deres produkter gennem deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos EXPERT?

Expert sælger produkter af kendte mærker som Samsung, Sony, Canon, Philips, Balay, Beko, Bosch, Siemens, Whirlpool, LG, Apple, Canon, Huawei, Xiaomi, Sanyo m.fl.

Vil EXPERT have tilbud på Black Friday?

Experttilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød EXPERTs konkurrenter

I Danmark konkurrerer Expert med lign. butikskæder som Media Markt, Euronics, Elgiganten, BrElectronic m.fl.

EXPERT eksklusive fordele

Expert forhandler elektronik, hårdehvidevare og Hi-Fi fra mange mærker - og til meget fordelagtige priser. Hvis du handler direkte på Experts webshop, kan du få leveret dit køb direkte til hoveddøren. Alle produkter køb hos Expert, kommer med garanti og har du brug for hjælp kan du altid kontakte Experts fantastiske kundeservice.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.