homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorSKOUSEN
REKLAME

Seneste tilbud fra SKOUSEN

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra SKOUSEN

Skousen er en dansk butikskæde med fokus på salg af husholdningsapparater. Med en lang historie på markedet har Skousen et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele Danmark.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos SKOUSEN?

Hos Skousen kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, komfurer, ovne, emhætter, luftrensere, blendere, mixere, saftpressere, frituregryder, brødristere, hårtørrere, epilatorer, barbermaskiner, støvsugere og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om SKOUSEN

Historien bag SKOUSEN: om SKOUSEN?
Open

Skousens historie begyndte i 1957 med virksomhedens grundlæggelse og Preben Skousens åbning af den første butik i 1957. På det tidspunkt hed virksomheden Skousen Husholdningsmaskiner. I de følgende årtier gennemgik Skousen en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker og blev en landsdækkende kæde. Skousen drives gennem et franchisesystem, så det har selvstændige butikker i hele landet. I dag opererer Skousen i Danmark gennem mere end 75 butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos SKOUSEN?
Open

Skousen sælger produkter fra kendte mærker som Kärcher, Bissell, Ariete, Shark, Morphy Richards, Siemen, Miele, Bosch, Blomberg, Electrolux, Whirlpool, Gram, ASKO, AEG, Beko, LG, SMEG, Cylinda, Fisher & Paykel, Bauknecht, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos SKOUSEN?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Skousen ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Skousens online butik er der en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Skousen. Skousen udgiver også ugentlige kataloger og brochurer med gode kampagner. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller følge Skousen på de sociale netværk er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød SKOUSENs konkurrenter
Open

Skousen konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Power, Krak, Expert, El-Salg, m.fl.

SKOUSEN eksklusive fordele
Open

Skousen tilbyder sine kunder et bredt udvalg af husholdningsapparater til meget favorable priser. Kunderne kan købe deres produkter i Skousens netbutik og få dem leveret hjem til deres dør. I modsætning til sine konkurrenter tilbyder Skousen finansiering. Skousen har en eksklusiv kundeservice via chat, telefon og e-mail.

Vil SKOUSEN have tilbud på Black Friday?
Open

Skousentilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af SKOUSEN
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Skousen har til dig i Danmark. Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til dit hjem, finder du hos Skousen alle mærker og til den bedste pris. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Skousen har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.skousen.dk/

REKLAME
REKLAME