homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorELEXTRA
REKLAME

Seneste tilbud fra ELEXTRA

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra ELEXTRA

Elextra er en dansk butikskæde med fokus på salg af el-artikler og dertilhørende tilbehør. Med en lang historie på markedet finder du Elextra med to store butikker beliggende i København og Struer

Hvilken type produkter kan jeg finde hos ELEXTRA?

Hos Elextra vil kunderne finde et bredt sortiment af produkter, såsom batterier og tilbehør, bygningsmoduler og -sæt, elektrisk udstyr, alarm- og videoovervågningsudstyr, reservedele til husholdningsapparater, lyd- og lysudstyr, computere og computertilbehør, stik, strømforsyninger , telefoni, værktøj, kabler og tilbehør og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om ELEXTRA

Historien bag ELEXTRA: om ELEXTRA?
Open

Elextras historie går helt tilbage til 1940’erne, med stiftelsen af virksomheden og dens åbningen af deres første butik i Danmark. Elextra ledes af Helmholt Elektronik Group, og har siden starten haft til mål at give sine kunder et bredt udvalg og sortiment af højeffektive og højkvalitets elektroniske forsyninger. Elextra er en 100% dansk virksomhed og har hovedkontor i Struer. I dag finder du Elextra i Danmark i deres to store butikker, den ene beliggende i København og den anden i Struer. Elextra sælger mere end 20.000 varer gennem deres webshop.

Hvilke mærker kan jeg finde hos ELEXTRA?
Open

Elextra forhandler velkendte produkter såsom: Velleman, LogiLink, Nedis, Perel, Goobay, Sonoff, Nedis, E-Line, Auerswald, Proxxon.

Hvordan sparer man penge hos ELEXTRA?
Open

Det er nemt at spare penge hos Elextra! På deres hjemmeside finder du nemt og hurtigt aktuelle tilbud og kampagner. På Elextras webshops finder du en "Deal" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser.
Hos Tilbudsaviser 365 finder du ligeledes alle de seneste tilbud og kampagner hos Elextra. Derudover udgiver Elextra ugentlige tilbudsaviser med nyeste rabatter og kampagner. Ved at abonnere på deres nyhedsbrevet eller følge Elextra på sociale medier, er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød ELEXTRAs konkurrenter
Open

Elextra konkurrerer I Danmark med andre kæder såsom: Softgenie og Lomax.

ELEXTRA eksklusive fordele
Open

Elextra tilbyder deres kunder et bredt sortiment af højeffektive elektroniske forsyninger til meget bekvemme priser. Kunder kan købe deres produkter på Elextras webshop, og få dem leveret til deres døren. Skulle du mod forventning være utilfreds eller fortryde dit købt, tilbydes der fuld returret. Elextra har en fantastisk kundeservice med veluddannet personale.

Vil ELEXTRA have tilbud på Black Friday?
Open

Elextratilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af ELEXTRA
Open

Tilbudsaviser 365 giver dig alle de nyeste og gode tilbud og kampagner, som Elextra tilbyder. Det bredeste udvalg og sortiment af elektroniske forsyninger er samlet ét sted, hos Elextra. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag alt det, som Elextra har at byde på.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.elextra.dk/

REKLAME
REKLAME