REKLAME

Seneste tilbud fra MØBLÉR

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra MØBLÉR

Møbler er en dansk butikskæde, der fokuserer på fremstilling og salg af møbler og ting til boligindretning. Med mere end seks årtiers erfaring på markedet har Møbler et bredt netværk af butikker strategisk fordelt i hele Danmark. Møbler er ejet af Coop-koncernen.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos MØBLÉR?

Hos Møbler kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter som f.eks. modulsofaer, hjørnesofaer, sovesofaer, puder, stole, skamler, lænestole, sofaborde, skabe, lamper, bordlamper, gulvlamper, loftslamper, spejle, garderobestativer, skoholdere, kontorstole og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om MØBLÉR

Historien bag MØBLÉR: om MØBLÉR?
Open

Møblers historie begyndte i 1942 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark af FDB, som i dag er Coop-koncernen.

Møblers målsætning har lige siden starten været at fremstille alsidige møbler, der er tilpasset kundernes livsstil. I de følgende årtier har virksomheden gennemgået en kraftig ekspansionsproces med åbning af et stort antal butikker i landet.

I dag opererer Møbler i Danmark gennem mere end 9 selvstændige butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Møbler sælger også sine produkter gennem sin eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos MØBLÉR?
Open

Møbler forhandler produkter fra kendte mærker som Ege, Findahl, Global, InRet, Halo Design, Belid, Dunlopillo, Rimme, Stressless, Nordlux, Saklma, Rest Zone, Södahl, Zensizone, U-Design, Skovby, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos MØBLÉR?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Møbler ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. I Møblers online butik er der en "Deals"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. Hos Tilbudsaviser 365 finder du de seneste tilbud og kampagner hos Møbler. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det derudover muligt at holde sig opdateret med de nyeste tilbud.

Mød MØBLÉRs konkurrenter
Open

Møbler konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som XL-Møbler, My Home, m.fl.

MØBLÉR eksklusive fordele
Open

Møbler tilbyder sine kunder møbler af høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe produkter fra Møblers online butik og få dem leveret hjem til deres hjem. Møbler tilbyder desuden returnering og refundering. På Møblers officielle hjemmeside kan kunderne derudover tegne og designe deres egne møbler. Møbler har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil MØBLÉR have tilbud på Black Friday?
Open

Møblértilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af MØBLÉR
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Møbler har til dig i Danmark.

Når det kommer til møbler, finder du hos Møbler de mest sofistikerede designs. Tjek **Tilbudsaviser 365**ud og opdag alt det, som Møbler har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://mobler.dk/

REKLAME
REKLAME