REKLAME

Ugentlige tilbud fra LOMAX

Seneste tilbud fra LOMAX
Seneste tilbud fra LOMAX

Seneste tilbud fra LOMAX

LOMAX logo
Katalog fra LOMAX

Katalog fra LOMAX

Katalog 2022
Åben brochure
LOMAX logo
Tilbud fra LOMAX

Tilbud fra LOMAX

Gyldig indtil 26. aug.
Åben brochure
REKLAME
Open

Lomax er en dansk butikskæde med fokus på salg af kontorartikler, møbler og boligindretning. Med en lang historie på markedet er Lomax et førende mærke i Danmark inden for kontorartikler.

Open

Lomax' historie går helt tilbage til 1962 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Lomax har hovedkontor i Frederikssund. I de følgende årtier oplevede virksomheden en hurtig vækst og udvidede sine aktiviteter i hele landet. I 2009 opkøbte Lomax konkurrenten Sapa og åbnede et nyt kontor på Fyn. I dag opererer Lomax i Danmark udelukkende gennem sin online butik, hvor der sælges mere end 30.000 varer.

Open

Hos Lomax kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter som blæk- og tonerpatroner, alarmer og overvågning, tilbehør til computere og tablets, elektronik, kontormaskiner, printere, lyd- og videoudstyr, telefoner og gps, kontormøbler, skrivebordstilbehør, rengøringsmidler til kontoret og hjemmet.

Open

Lomax sælger produkter af kendte mærker som HP, Brother, Canon, Epson, OKI, Lexmark, Samsung, 3M, Acer, Apple, Anthon Berg, Ardeca, Bistro, BenQ, B-Tech, D-Line, Epson, Faber-Castell, HP, iRobot, Jive, JBL, Läkerol, Siemens, Select, Sony, TP-Link, Triumph Adler, Twist, m.fl.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Lomax ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Lomax online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Lomax. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Open

Lomax konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Zolutions, Remmer m.fl.

Open

Lomax tilbyder sine kunder et bredt sortiment af kontorartikler til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. På den officielle Lomax-webside er der ideer og tips til oprydning på kontoret. I tilfælde af problemer med nogle af produkterne tillader Lomax returnering og tilbagebetaling. Lomax har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Lomax har til dig i Danmark. Alle de forsyninger du har brug for til dit kontor, finder du hos Lomax. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Lomax har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.lomax.dk/

REKLAME