homeIcon
  1. separatorAndet
  2. separatorLOMAX
REKLAME

Seneste tilbud fra LOMAX

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra LOMAX

Lomax er en dansk butikskæde med fokus på salg af kontorartikler, møbler og boligindretning. Med en lang historie på markedet er Lomax et førende mærke i Danmark inden for kontorartikler.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos LOMAX?

Hos Lomax kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter som blæk- og tonerpatroner, alarmer og overvågning, tilbehør til computere og tablets, elektronik, kontormaskiner, printere, lyd- og videoudstyr, telefoner og gps, kontormøbler, skrivebordstilbehør, rengøringsmidler til kontoret og hjemmet.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om LOMAX

Historien bag LOMAX: om LOMAX?
Open

Lomax' historie går helt tilbage til 1962 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af den første butik i Danmark. Lomax har hovedkontor i Frederikssund. I de følgende årtier oplevede virksomheden en hurtig vækst og udvidede sine aktiviteter i hele landet. I 2009 opkøbte Lomax konkurrenten Sapa og åbnede et nyt kontor på Fyn. I dag opererer Lomax i Danmark udelukkende gennem sin online butik, hvor der sælges mere end 30.000 varer.

Hvilke mærker kan jeg finde hos LOMAX?
Open

Lomax sælger produkter af kendte mærker som HP, Brother, Canon, Epson, OKI, Lexmark, Samsung, 3M, Acer, Apple, Anthon Berg, Ardeca, Bistro, BenQ, B-Tech, D-Line, Epson, Faber-Castell, HP, iRobot, Jive, JBL, Läkerol, Siemens, Select, Sony, TP-Link, Triumph Adler, Twist, m.fl.

Hvordan sparer man penge hos LOMAX?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Lomax ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Lomax online butik er der en "Deals" sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af produkter til nedsatte priser. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Lomax. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det muligt at holde sig opdateret med de seneste tilbud.

Mød LOMAXs konkurrenter
Open

Lomax konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. Zolutions, Remmer, Bauhaus m.fl.

LOMAX eksklusive fordele
Open

Lomax tilbyder sine kunder et bredt sortiment af kontorartikler til meget fordelagtige priser. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. På den officielle Lomax-webside er der ideer og tips til oprydning på kontoret. I tilfælde af problemer med nogle af produkterne tillader Lomax returnering og tilbagebetaling. Lomax har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

Vil LOMAX have tilbud på Black Friday?
Open

Lomaxtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af LOMAX
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Lomax har til dig i Danmark. Alle de forsyninger du har brug for til dit kontor, finder du hos Lomax. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Lomax har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.lomax.dk/

REKLAME
REKLAME