REKLAME

Ugentlige tilbud fra SEPHORA

Seneste tilbud fra SEPHORA
REKLAME

Der er i øjeblikket ikke nogen tilbud fra SEPHORA

Andre tilbud fra Kosmetik

MATAS logo
Tilbud fra MATAS

Tilbud fra MATAS

Gyldig indtil 6. okt.
Åben brochure
SALLING logo
Katalog fra SALLING

Katalog fra SALLING

Katalog 2022
Åben brochure

Andre Kosmetik mærker

Open

Sephora er en fransk kæde af butikker, der fokuserer på salg af kosmetik og skønhedsprodukter. Sephora har en stærk tilstedeværelse i Danmark samt i mange andre lande rundt om i verden. I Danmark har Sephora et bredt netværk af butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet.

Open

Sephoras historie begyndte i 1969 med grundlæggelsen af virksomheden i Frankrig. Virksomhedens hovedkontor ligger i Paris, og siden starten har Sephoras målsætning været at tilbyde sine kunder skønhedsprodukter af høj kvalitet. Sephora er i dag et af de førende mærker inden for skønhedssegmentet på verdensplan med mere end 2.700 butikker i 35 lande.

I Danmark landede Sephora i 2012 med åbningen af de første butikker og blev et førende brand inden for kosmetiksegmentet på det danske marked. I dag driver Sephora i Danmark gennem mere end otte butikker fordelt i de vigtigste regioner i landet. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive onlinebutik.

Open

Hos Sephora kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom make-up, primere, cremer, concealere til ansigtet, matterende pudder, bronzing powder, øjenbrynsgeler og -maske, læbestifter, øjenskyggebaser, øjenvippe makeup, anti-aging cremer, parfumer til mænd og kvinder, hjemmedufte, hårfarver, shampoo og conditioner og meget mere.

Open

Sephora er en global producent af kosmetik og skønhedsprodukter og sælger derfor produkter under sit eget varemærke. De sælger også produkter fra kendte mærker som Armani, Acqua di Parma, Bvlgari, Clinique, Carolina Herrera, Dior, Diesel, Gucci, Guerlain, Hermés, blandt andre.

Open

Det er meget nemt at spare penge hos Sephora ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Sephoras online butik er der en "Sale"-sektion, hvor kunderne kan finde et stort udvalg af nedsatte produkter. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Sephora.

Open

Sephora konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som bl.a. MAC.

Open

Sephora tilbyder sine kunder kosmetik og skønhedsprodukter, der er fremstillet af komponenter af den højeste kvalitet. Kunderne kan købe deres produkter i netbutikken og få dem leveret hjem til deres dør. Alle Sephoras produkter har international kvalitetsgaranti. På Sephoras officielle hjemmeside er der en blog, hvor kunderne kan finde de seneste nyheder om mode- og skønhedsverdenen. Sephora har en eksklusiv kundeservice.

Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Sephora har til dig i Danmark. Den bedste kosmetik og de bedste skønhedsprodukter, du finder dem hos Sephora. Tjek Tilbudsaviser 365 ud og opdag de

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.sephora.dk/

REKLAME