homeIcon
  1. separatorVærktøj & Isenkram
  2. separatorHAVEMØBEL-CENTRET
REKLAME

Seneste tilbud fra HAVEMØBEL-CENTRET

Tilbud, rabatter, kampagner, brochurer og kataloger fra HAVEMØBEL-CENTRET

Havemøbel-Centret er en dansk butikskæde, der fokuserer på fremstilling og salg af møbler og ting til boligindretning. Havemøbel-Centret har en lang historie på markedet og har et bredt netværk af butikker, der er strategisk fordelt over hele Danmark. Derudover opererer den via sin onlinebutik, hvor den sælger alle sine produkter.

Hvilken type produkter kan jeg finde hos HAVEMØBEL-CENTRET?

Hos Havemøbel-Centret kan kunderne finde et bredt udvalg af produkter såsom havestole, bordsæt, bænke, haveborde, havemøbler til børn, paraplyer og parasoller, fuglehuse, hængekøjer, indendørs møbler, reservedele til havemøbler, havetilbehør og meget mere.

REKLAME

Ofte stillede spørgsmål om HAVEMØBEL-CENTRET

Historien bag HAVEMØBEL-CENTRET: om HAVEMØBEL-CENTRET?
Open

Havemøbel-Centretts historie begyndte i 1970'erne med Kirsten og Johan Schlichting, der grundlagde virksomheden og åbnede butikken i Danmark. Havemøbel-Centret har lige fra starten haft som mål at tilbyde sine kunder alsidige havemøbler af høj kvalitet. I dag opererer Havemøbel-Centret i Danmark gennem en stor butik beliggende på Roskildevej 183, Albertslund, Danmark. Derudover sælger de deres produkter gennem deres eksklusive online butik.

Hvilke mærker kan jeg finde hos HAVEMØBEL-CENTRET?
Open

Havemøbel-Centret er en producent af havemøbler og tilbehør og sælger derfor produkter under sit eget varemærke. Havemøbel-Centret sælger også produkter fra kendte mærker som Jobek, Antiga, Mecalit, Grosfillex, Scolaro, Brafab, Warsalit, RB International, Nardi m.fl.

Hvordan sparer man penge hos HAVEMØBEL-CENTRET?
Open

Det er meget nemt at spare penge hos Havemøbel-Centret ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. På Havemøbel-Centret's hjemmeside kan kunderne få rabat fra 20% til 80% på udvalgte produkter. På Tilbudsaviser 365 kan du også finde de seneste tilbud og kampagner hos Havemøbel-Centret. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet er det derudover muligt at holde sig opdateret med de seneste rabatter.

Mød HAVEMØBEL-CENTRETs konkurrenter
Open

Havemøbel-Centret konkurrerer i Danmark med andre butikskæder som Møbler, Sofa Nova, Beliani, Biva, m.fl.

HAVEMØBEL-CENTRET eksklusive fordele
Open

Havemøbel-Centret tilbyder sine kunder et bredt udvalg af havemøbler af høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Som en familieejet og -drevet virksomhed er kunderne garanteret kvalitet og tillid til alle produkter, de køber. Kunderne kan købe deres produkter i deres onlinebutik og få dem leveret hjem eller afhente dem i Havemøbel-Centrets butik. Havemøbel-Centret returnering og refundering. Havemøbel-Centret har derudover en eksklusiv kundeservice.

Vil HAVEMØBEL-CENTRET have tilbud på Black Friday?
Open

Havemøbel-Centrettilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Rabatter tilbydes af HAVEMØBEL-CENTRET
Open

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Havemøbel-Centret har til dig i Danmark. Når det kommer til havemøbler, har Havemøbel-Centret alt, hvad du leder efter og mere til. Tjek Tilbudsaviser 365 og opdag alt det, som Havemøbel-Centret har at tilbyde.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://havemobel-centret.dk/

REKLAME
REKLAME