logo
homeIcon
  1. separatorVarehus
  2. separatorRØDOVRE CENTRUM
REKLAME

RØDOVRE CENTRUM tilbudsavis

Tilbud i aviser og kataloger fra RØDOVRE CENTRUM

Rødovre Centrum er et dansk butikscenter i Rødovre, Danmark. Rødovre Centrum har en lang historie på det danske marked og er et indkøbscenter med et areal på mere end 150.000 kvadratmeter.

Ofte stillede spørgsmål om RØDOVRE CENTRUM

Hvordan sparer man penge hos RØDOVRE CENTRUM?

Det er meget nemt at spare penge i Rødovre Centrum ved at benytte sig af de tilbud og kampagner, der er offentliggjort på deres officielle hjemmeside. Da Rødovre Centrum er et stort indkøbscenter, lancerer de butikker, der er i Rødovre Centrum, ofte deres egne kampagner og særlige tilbud. På Tilbudsaviser 365 finder du også de seneste tilbud og kampagner hos Rødovre Centrum.

Rabatter tilbydes af RØDOVRE CENTRUM

Tilbudsaviser 365 bringer dig alle de tilbud og kampagner, som Rødovre Centrum har til dig i Danmark.

Alle dine yndlingsbutikker og alt det, du leder efter, finder du ét sted: hos Rødovre Centrum. Tjek Tilbudsaviser 365 og find ud af, hvad der er nyt hos Rødovre Centrum.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag.

Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://roedovrecentrum.dk/

Historien bag RØDOVRE CENTRUM: om RØDOVRE CENTRUM?

Historien om Rødovre Centrum begyndte i 1966 med grundlæggelsen af virksomheden og åbningen af det store indkøbscenter af gartner Aage Knudsen. Grundlæggeren lod sig inspirere af de store amerikanske indkøbscentre ved oprettelsen af centeret. I de følgende årtier oplevede Rødovre Centrum en stor ekspansion indtil 1991, hvor Knudsens søn overtog kontrollen af virksomheden.

I 2013 øgede indkøbscentret sit areal med 14.000 kvadratmeter, så det i alt havde et areal på 150.000 kvadratmeter, som det er i dag. I dag arbejder Rødovre Centrum i Danmark med mere end 160 butikker i forskellige brancher, en multiplex biograf, et lægehus og 70 boliglejligheder.

Hvilke mærker kan jeg finde hos RØDOVRE CENTRUM?

I Rødovre Centrum er der et stort antal butikker med kendte mærker som Heroines, Aveny, Glitter, Neye, Pandora, Pilgrim, Plaza, Guldsmed Dirks, Matas, Normal, Rituals Cosmetics, Thai Massage, Thiele, Vitalisten Helseshop, Orion, Ladies Nails, Helsemin, Clinic Cryo, Humac, Telia, Telenor m.fl.

Vil RØDOVRE CENTRUM have tilbud på Black Friday?

Rødovre Centrumtilbyder fantastiske Black Friday-tilbud og rabatter, så du kan spare penge på alt, hvad du har brug for. Lås op for sæsonens bedste tilbud, og bliv en ekspert i at købe billigt ind!

Tilbudsaviser 365 har de nyeste Black Friday-kataloger, flyers og brochurer på markedet. Oplev eksklusive fordele for at få mest værdi for pengene i dine yndlingsbutikker.

Black Friday starter den 25. november. Selv om den teknisk set varer 24 timer, vil de fleste butikker tilbyde tilbud og store rabatter i mindst en uge. I nogle tilfælde vil der være tidlige Black Friday-rabatter dage før Black Friday overhovedet starter, så hold øje med tidlige tilbud og muligheder.

Lås op for tilbud fra de mest troværdige mærker i landet og fordele, der faktisk er din tid værd. Vi indsamler, sorterer og organiserer tusindvis af brochurer fra forskellige kategorier og steder, så du kan spare penge i løbet af Black Friday, Cyber Monday og andre relevante rabatsæsoner.

Uanset om du er på udkig efter husholdningsapparater, du rent faktisk har råd til, eller nye møbler til dit hjem, garanterer vi, at du finder det, du søger, på vores hjemmeside.

Med Tilbudsaviser 365 kan du få op til 80 % rabat på udvalgte varer. Glem alt om inflation, stigende priser og tvivlsomme tilbud. Besøg Tilbudsaviser 365 i dag, og slut dig til resten af de smarte shoppere!

Mød RØDOVRE CENTRUMs konkurrenter

Rødovre Centrum konkurrerer i Danmark med andre indkøbscentre som bl.a. Rosengårdcentret.

RØDOVRE CENTRUM eksklusive fordele

Rødovre Centrum tilbyder sine kunder en shoppingpromenade med kendte mærkevarebutikker og et bredt udvalg af produkter. På Rødovre Centrums officielle hjemmeside kan kunderne finde nyheder om modeverdenen.

Rødovre Centrum tilbyder sine kunder gavekort, som de kan indløse i butikkerne og give som gave ved særlige lejligheder. Rødovre Centrum har en eksklusiv kundeservice via telefon og e-mail.

REKLAME
arrowDown

Copyright © 2024 Tilbudsaviser 365. Alle rettigheder forbeholdes. Det er forbudt at kopiere eller reproducere teksterne uden forudgående skriftli aftale. Produktbilleder, billeder og brochurer er udelukkende til illustrative formål. Nedsatte priser kommer fra officielle distributører, som står på webstedet. Tilbuddene er gyldige fra og til udløbsdatoen eller så længe lager haves. Formålet med dette websted er informativt og kan ikke anvendes til at gøre krav på produkterne. Priserne kan variere afhængig af placeringen.